Rólunk - DIEX :: elektronika

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

A DIEX Elektronikai és Automatizálási Kft. több mint húszéves fennállása óta foglalkozik elektronikai alkatrészek és berendezések széles skálájú forgalmazásával Magyarországon és a környező országokban egyaránt. Vásárlóink a piac több szegmenséről kerülnek ki, az automatizációtól kezdve, a járműiparon át, a telekommunikációig és tovább.

Képviselt gyártóink, kiváló minőségű és megbízhatóságú termékeik, elektronikai megoldásaik, magasszintű gyártási technológiáik és rugalmasságuk révén, az elektronikai ipar nemzetközi színtéren is kiemelkedő képviselői. Az ipar aktuális fejlődési irányához igazodva egyre újuló termékpalettát kínálnak, a speciális megközelítést igénylő, egyedi megoldásokat is támogatva. Kiemelt partnereinken túl további, az elektronikai ipar különféle területein működő gyártókkal is kapcsolatban vagyunk.

Arra törekszünk, hogy egyre bővülő raktárkészletünknek köszönhetően a szállítást gyorssá és hatékonnyá tegyük, valamint hozzáértő műszaki tanácsadással minél szakszerűbben támogassuk gyártó és kereskedő ügyfeleink munkáját. Cégünk 2008 óta rendelkezik az ISO 9001:2008 szabvány tanúsítványával, melynek azóta is maradéktalanul megfelel.

              
Tanúsítvány letöltése:          
magyar           
angol            

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz